Søk
  • S:mart

S:mart Minikantine - nøkkelen til å spise sunt på jobb?

Oppdatert: 7. okt. 2020


De fleste får "ettermiddagsknekken" - tiden mellom lunsj og middag hvor blodsukkeret og konsentrasjonen synker. Da er det fint å kunne ha noe å spise og drikke som gir litt energi til siste innspurt på jobb.


Mange må ut av kontoret på ettermiddagen og i arbeidstiden for å kjøpe mat og drikke. Disse tallene stemmer også overens med Norges største kioskkjeder som har høyest omsetning fra ca. 14 og utover ettermiddagen.

Kioskkjedene jobber mye med å tilgjengeliggjøre sunnere alternativ til kundene sine enn pølser og boller, men ser at de fleste kundene lar seg lede inn i fristelse. Ostepølse med bacon og boller med sjokoladebiter dominerer fortsatt bestselgerlistene.


Mange arbeidsplasser tilbyr vareautomater (også kalt «vendingmaskiner») på arbeidsplassen. En slik løsning krever lengre holdbarhet og produkter som er mindre sensitive for temperatursvingninger. Dermed ender det ofte opp med produktutvalg med mer sukker – og mindre nytte. Godt en gang iblant, men ikke noe man kan unne seg hver gang sulten setter inn.


For å kunne tilby sunn og variert mat og drikke på kontoret vil en S:mart Minikantine være et godt alternativ til både kiosk og en vareautomat.


Kioskene består av stilrene og stillegående kjøleskap som passer veldig godt inn i et kontormiljø. I tillegg har kioskene et nøye utvalgt produktutvalg bestående av nyttige mellommåltider, snacks og drikke som du får i de største kioskkjedene og til dagligvarepriser. Det betyr at de ansatte slipper å bruke tid utenfor kontoret på å kjøpe mat, og unngår også lettere fristelsen med å kjøpe usunne varer.


Vil du teste en S:mart Minikantine på ditt kontor i en måned (ingen binding eller betaling)?

Klikk her.
155 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle