Søk
  • S:mart

Høstens nyheter innen mellommåltid, snacks og drikke!

Oppdatert: 22. okt. 2019

Tre ganger i året lanseres nye produkter i dagligvarehandelen. Vi har plukket ut noen av de nye produktene innen mellommåltid, snacks og drikke. Her er det masse spennende å teste ut i høst!


GRYR HAVRE ISKAFFE

CAPPUCCINO UTEN


En ny Iskaffe fra Tine, under merkevaren Gryr. Iskaffen er laget av brasiliansk kaffe, havredrikk og med smak av kanel.


Drikken er 100% plantebasert, uten tilsatt sukker og har et lavt innhold av mettet fettet.GET RAW SMULDREPAI

En vegansk, økologisk og glutenfri energibar som smaker som en smuldrepai. Den finnes i to varianter - bringebær og sjokolade. Bringebær-baren er laget av blant ennet havre, mandelsmør, kokosnektar og frystørkede bringebær.

KOLONIHAGEN KOGURT

Veganske og laktosefri alternativ til yoghurt fra Kolonihagen. Det er tre ulike varianter med en smak av vanilje, naturell, og mango&pasjonsfrukt.


YOGRØT FRA SYNNØVE FINDEN

Yogrøt er laget på gresk yoghurt naturell, tilsatt steel cut havre og chiafrø. Denne blandingen mellom yoghurt og grøt kommer i to varianter - mango, fersken og pekannøtter og naturell.

WASA SANDWICH SOUR CREAM&ONION

Wasa Sandwich har lansert en ny fullkornsvariant med et vegansk havrebasert fyll, med en smak av sourcream and onion.
FJORDLAND BOX

Fjordland har lansert en helt ny serie med mindre ferdigretter - BOX! Det er litt mindre varmretter som kan spises til lunsj, middag eller kvelds. BOX består av en serie på fire varianter: Yellow Curry, Pasta Cheese and Bacon, Thai Curry Soup, Sweet potatoe soup.
I S:mart endrer vi våre varer ca hver åttende uke med bestselgere og nye spennende produkter. Har dere tips til nye produkter og merkevarer vi bør ta en titt på - ta kontakt med oss på hei@s-mart.no0 visninger