Søk
  • S:mart

3 grunner til ha en minikantine på kontoret

Oppdatert: 7. okt. 2020

De fleste har en kantine på jobb, men få har mat og drikke tilgjengelig utover kantines åpningstider. Med en selvbetjent minikantine på kontoret kan du enkelt tilby sunn mat og drikke gjennom hele arbeidsdagen. Dette tilbudet kan ha store fordeler enten du er arbeidsgiver eller ansatt.1. Unngå "klokken-to-knekken"

Det er ikke veldig uvanlig å få en dipp klokken to/tre på ettermiddagen. Magen rumler og konsentrasjonen er ikke på sitt skarpeste. Med en minikantine inne på kontoret slipper du å støvsuge kontoret for Twist eller drikke enda en kopp kaffe til. En gresk yoghurt eller havregrøt hjelper deg gjennom knekken og gir deg mer energi.

2. Gjør det litt triveligere å være på jobb

Å tilby mat og drikke på arbeidsplassen et veldig enkelt tiltak for å øke trivselen på jobb. S:mart fokuserer på å tilby sunn og god mat som du skal kunne kose deg med uten å få dårlig samvittighet. Vi tror på at en slikt tilbud på kontoret vil gjøre arbeidshverdagen litt hyggeligere.
3. Spar tid

Det er få av oss som ønsker å bruke tid på å planlegge, preppe eller kjøpe mat og drikke i arbeidstiden. Med en S:mart minikantine har du mellommåltid, drikke og snacks i umiddelbar nærhet og du slipper å bruke tid på å gå på butikken eller bestille og vente på overtidsmat.


Vil du teste S:mart på ditt kontor? Ta kontakt med oss på hei@s-mart.no eller les mer om S:mart Minikantine her.

98 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle