Søk
  • S:mart

11 gode og sunne snacks som passer perfekt til jobb!

Oppdatert: 2. okt. 2019


Det er en stund siden du spiste lunsj og enda noen timer til du skal hjem, hente i barnehagen eller på trening. Energien er litt lav og da passer det perfekt med litt snacks på jobb. Du får opp blodsukkeret, skjerper konsentrasjonen og "booster" energien.

Vi har valgt ut 11 sunne, gode og energirike snacks som passer perfekt til jobb.


Se våre tips her:1. Cococrunch

CocoCrunch er en snack som smaker sjokoladekake, men som består av bare gode greier som bokhvete, råkakao, havre og kokos. Dette er en av bestselgerne i S:mart og er den perfekte snacken på jobb.2. Rosiner

I tillegg til vanlige rosiner kan du nå få sure rosiner med jordbær-, sitron og vannmelonsmak. Rosiner smaker godt, holder lenge og er enkle å ta med seg på farten.

3. Barebells Lemon Curd White Chocolate

Dette er proteinbar med frisk smak av sitron under et trekk av hvit sjokolade som skaper en kombinasjon av søtt og syrlig. I tillegg inneholder den 20 gram protein og er helt uten tilsatt sukker. I tillegg til sitron finnes det blant annet varianter med mint, salt peanøtt og hvit sjokolade.
4. Kavli Snack Pack

Snack Pack består av knekkebrød og smøreost og passer veldig bra når du trenger litt ekstra energi på farten. Finnes i to varianter - Jalapeño ost og Chilli paprika ost.


5. Get Raw Energibar

Velsmakende og rå energibarer som er veganske, glutenfrie og uten raffinert sukker. Finnes i flere smaker som blant annet Lakris, Bringebær og karamel.
6. Småsulten Nøtter, Nøttebiter og Nøttebar

Nøtter i flere variasjoner passer bra som snacks og mellommåltid. Småsulten Biter er kuler med mandler, solsikkefrø, gresskarkjerner, blåbær og tranebær. Småsulten Nøtter og frukt er en miks av peanøtter, cashew, tørket ananas, mango og papaya. Nøttebaren består av ulike typer nøtter og litt sjokolade.


7. Maiskaker

Maiskaker fra Friggs med ulike smaker som Pizza, Ost og Popcorn smaker godt helt alene eller med pålegg som for eksempel avocado og Philadelphia-ost. Enkel å oppbevare på kontoret og er en sunn og god ettermiddagssnack.Friggs8. Mangokuler fra Smiling

Tørkede mango- og pasjonsfruktkuler som rett og slett er tørket frukt. Smaker friskt og er en fin ettermiddagssnack når du trenger litt energi. Du kan også få fruktkuler med ananas og ingefær.


9. Grønnkålchips

Tørkede grønnkål-chips med smaksblandinger av cashewnøtter og ulike type krydder. Grønnkålchips er en sunn, god og næringsrik snacks.
Ønsker du tilgang enkel tilgang til sunn snacks på kontoret? Da anbefaler vi å teste S:mart minikiosk. Ta kontakt med oss her for å få en måneds gratis test eller les mer om S:mart her.

0 visninger